Tko smo mi

Adresa naše web stranice je: https://monting.hr.

Uvod

U Montingu d.o.o. predani smo zaštiti Vaših osobnih podataka i osiguravanju da se koriste na odgovoran i transparentan način. Ova pravila o privatnosti određuju kako prikupljamo, koristimo i otkrivamo vaše osobne podatke tijekom pružanja naših usluga i održavanja naše web stranice. Korištenjem naše web stranice pristajete na prikupljanje, korištenje i otkrivanje vaših osobnih podataka u skladu s ovom politikom.

Podaci koje prikupljamo

Od vas možemo prikupljati osobne podatke na sljedeće načine:

  • Kada posjetite našu web stranicu, možemo prikupiti informacije o vašem uređaju i navikama pregledavanja, kao što su vaša IP adresa, vrsta preglednika i stranice koje ste posjetili. Ove se informacije koriste za poboljšanje performansi i funkcionalnosti naše web stranice.
  • Kada nas kontaktirate putem naše web stranice, možemo prikupiti vaše ime, adresu e-pošte, telefonski broj i druge osobne podatke koje nam date kako bismo odgovorili na vaš upit.
  • Kada zatražite uslugu ili ponudu od nas, možemo prikupiti vaše ime, adresu, e-poštu, broj telefona i druge osobne podatke potrebne za pružanje tražene usluge.

Kako koristimo vaše podatke

Vaše osobne podatke možemo koristiti u sljedeće svrhe:

  • Za pružanje i poboljšanje naših usluga, kao što je davanje ponuda, zakazivanje sastanaka i odgovaranje na vaše upite.
  • Za komunikaciju s vama, kao što je slanje ažuriranja, faktura i potvrda.
  • Kako bismo poboljšali našu web stranicu i personalizirali vaše iskustvo pregledavanja.
  • Za interna istraživanja i analitiku.

Otkrivanje Vaših podataka

Vaše osobne podatke možemo otkriti trećim stranama u sljedećim okolnostima:

  • Pružateljima usluga koji nam pomažu u pružanju naših usluga i održavanju naše web stranice, kao što su hosting i održavanje web stranice, usluge e-pošte i marketinga te procesori plaćanja. Ovi pružatelji usluga ugovorno su obvezani štititi privatnost i sigurnost vaših osobnih podataka.
  • Za poštivanje zakonskih ili regulatornih zahtjeva, kao što je odgovor na sudski nalog ili sudski poziv.
  • Za zaštitu prava i sigurnosti sebe i drugih.

Sigurnost vaših podataka

Poduzimamo razumne korake kako bismo zaštitili osobne podatke koje prikupljamo od neovlaštenog pristupa, upotrebe, izmjene ili uništenja. Međutim, imajte na umu da nijedan prijenos podataka putem interneta ili način elektroničke pohrane nije potpuno siguran, te ne možemo jamčiti apsolutnu sigurnost vaših osobnih podataka.

Vaša prava i izbori

Imate pravo zatražiti pristup osobnim podacima koje imamo o vama i zatražiti da ispravimo ili izbrišemo sve netočne podatke. Također imate pravo prigovora na obradu Vaših osobnih podataka i zatražiti da ograničimo korištenje Vaših osobnih podataka. Imajte na umu da neka od ovih prava mogu biti ograničena primjenjivim zakonima.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovim pravilima privatnosti ili o tome kako postupamo s vašim osobnim podacima, obratite nam se na monting@monting.hr , +385 01 1234 567 .

Promjene ove Politike

S vremena na vrijeme možemo ažurirati ova pravila o privatnosti kako bismo odražavali promjene u našim postupcima ili kako bismo bili u skladu sa zakonskim zahtjevima. Obavijestit ćemo vas o svim materijalnim promjenama ove politike objavljivanjem ažurirane politike na našoj web stranici.